top of page

Acerca de

Werken bij Theatermakers Achterhoek

  • Facebook
  • Instagram

Op deze pagina vind je actuele informatie over openstaande vacatures en het divers vrijwilligerswerk.

Vacature productieassistent en/of digital marketeer

Voor onze tournee zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die graag aanpakt en organiseert. Misschien heb je al wat ervaring met het organiseren van evenementen of theaterproducties, of misschien wil je dit heel graag leren. We zoeken iemand die verbinding voelt met de thematiek van de voorstelling (vrouwenonderdrukking, eerherstel) en deze zomer graag met ons meegaat op tournee. Ben je super klantvriendelijk? Vlot en vriendelijk in het beantwoorden van e-mails en telefoontjes? Kun je goed overzicht bewaren en heb je ook nog kennis van online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Het zou heel mooi zijn als wij iemand kunnen vinden die zowel graag de handen uit de mouwen steekt op de locaties, als kennis heeft van online marketing. Echter, blink je enorm uit in digital marketing en kun jij helpen onze voorstelling voor iedereen online zichtbaar te maken maar wil je niet mee als productieassistent op tournee? Dan is dat natuurlijk niet erg! Als je voelt iets te kunnen betekenen voor deze bijzondere voorstelling dan ontmoeten wij jou graag.

Het zijn dus twee vacatures maar als we die in één persoon kunnen vinden, zijn wij daar heel blij mee.

 

Wij hebben een fijn intergenerarioneel team. En variëren in leeftijd van 25 tot 65 jaar. Dit zien wij als één van onze grote krachten. Wij werken vaak samen, maar ook apart van elkaar. Altijd in overleg.

De tournee van 'De Heks van Almen' gaat deze zomer naar 5 plaatsen waar we op iedere locatie 6 keer spelen. Leuk als je (voor een deel) daarmee naartoe gaat! Volg je nog een opleiding? Dan is dit misschien wel de invulling van jouw stage! Je gaat veel samenwerken met de uitvoerend producent Hanneke. Een jonge vrouw (25 jaar) die met veel enthousiasme van alles regelt en daar alle hulp bij kan gebruiken. De voorbereidingen van de tournee zijn in volle gang dus je kunt per direct aan de slag!

Reacties op deze vacature(s) kunnen gemaild worden naar info@theatermakersachterhoek.nl t.a.v. Hanneke.

Wat: productieassistent en/of digital marketeer

Waar: omgeving Almen, Achterhoek

Wanneer: per direct tot september 2022

Uren: projectbasis, wordt duidelijk in gesprek

Vergoeding: er is budget, wordt duidelijk in gesprek

Bij 'De Heks van Almen' zijn ook veel vrijwilligers aangesloten. Lijkt het je leuk om te ondersteunen bij bovenstaande taken als vrijwilliger? Of wil je tijdens de voorstellingen bijdragen? Neem contact met ons op!

"Een aantal keren heb ik geholpen als vrijwilliger bij de productie van 'De Heks van Almen'. Ik vond het prachtig om deelgenoot te zijn van zo’n mooi theaterstuk.

Dat dit mogelijk is in Almen, kan alleen als veel mensen hun steentje bijdragen.

Mede door gezamenlijke maaltijd kreeg ik echt het gevoel er samen wat van te maken."

Toine Boonman

vrijwilliger bij de voorstellingen in Almen in 2020 en 2021.

bottom of page