top of page

Steun
'De Heks
van
Almen'

Hieronder kan je zien hoe je ons ook

PRAKTISCH kan helpen.

 

De voorbereidingen voor de ‘De Heks van Almen’ 2024 zijn in volle gang. Voor het 5e jaar op rij zal de voorstelling plaatsvinden en we zullen weer spelen vlakbij of zelfs óp plekken waar daadwerkelijk heksenverbrandingen hebben plaatsgevonden. Hierdoor kan onze droom werkelijkheid worden: de voorstelling spelen als levend monument van eerherstel voor de onschuldige mensen (85% was vrouw), die tijdens de heksenvervolgingen onder gruwelijke omstandigheden de dood hebben gevonden. Hiermee kunnen we licht werpen op een vergeten deel van onze geschiedenis zodat heling en transformatie kan gaan plaatsvinden.

Maar we zijn er nog niet. Een deel van de door ons aangevraagde subsidies wordt toegekend, maar een ander deel (vaak) niet. Een locatievoorstelling als deze is logistiek een buitengewoon veel vragende onderneming en om dat goed te doen hebben we budget nodig, voor bijvoorbeeld de reis- en verblijfkosten voor het team van 10 personen bij de voorstellingen. We hebben jullie hulp nodig: we hebben zoveel enthousiaste en positieve reacties van ons publiek mogen ontvangen, we hebben zo vaak te horen gekregen dat we deze voorstelling verder naar buiten zouden moeten brengen, het belang daarvan werd door zoveel mensen gedragen…. mogen we op jullie hulp rekenen? Alle kleine beetjes helpen en het gaat trouwens niet alleen om geld. Hieronder kan je zien hoe je ons ook praktisch kan helpen. Des te meer mensen deze voorstelling dragen des te groter het bereik, daar zijn wij van overtuigd. Bij voorbaat dank voor jullie hulp!

 

Door op een van de bovenstaande knoppen te drukken kun je de voorstelling steunen met een door jou gekozen bedrag. Wil je toch liever zelf iets overmaken via de bank? Dat kan natuurlijk ook. Je kan ons steunen door een bedrag over te maken op de rekening van stichting Theatermakers Achterhoek te Almen:

NL 26 TRIO 0379 6174 12

Doe mee met de Crowdfunding

Jouw donatie is aftrekbaar! Wij hebben een culturele ANBI-status. Particulieren trekken giften voor 125% af, ondernemers voor 150%. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de belastingdienst.

Word financieel participant of sponsor

Risicodragend financieel participant

Wil je financieel participant worden? Super! Dit is een risicodragende lening vanaf €2000,- , waarvan wij ons uiterste best doen om deze terug te betalen. Lukt dit echter niet (helemaal) dan kan (een deel) van de lening worden omgezet in een gift die voor 125% aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Wij zijn een culturele ANBI.

 Neem graag contact met ons op.

Sponsor

Heb jij een bedrijf en zou je de tournee willen sponsoren? Ken jij een bedrijf dat de tournee mogelijk zou willen sponsoren? Geweldig! Hiervoor hebben wij verschillende sponsorpakketten gemaakt.

Kijk naar de mogelijkheden.

Help ons
praktisch mee

6septemberBuiten-24 kopie.jpg

Hoe kan je ‘De Heks van Almen’ praktisch helpen?
 

1. Heb jij vriendinnen, vrienden, bekenden, die de voorstelling niet hebben gezien en mogelijk geïnteresseerd zijn? Zou je in dat geval een enthousiast woordje over de voorstelling naar hen willen sturen via Whatsapp, Wignal, LinkedIn of gewoon via e-mail? Super! Veel dank!

2. Heb jij (veel) vrienden op Facebook of Instagram aan wie je de tip over onze voorstelling zou kunnen doorsturen? Super! Heel fijn als je dat zou willen doen. Veel dank! en laat het ons graag weten op onze Facebookpagina, Instagram!

3. Ken jij een journalist of iemand die op een redactie werkt van een blad/krant/radio/tv die mogelijk aandacht zou willen besteden aan ‘De Heks van Almen’? Supertof! Zou je in dat geval een enthousiast woordje over de voorstelling willen doen? Laat het ons weten dan sturen wij graag ons persbericht.

 

4. Heb jij een raam waar mensen langs lopen en waar een tijdje een poster (A4 of A3) op zou mogen hangen in de periode dat we in jouw omgeving spelen? Te gek! Veel dank! en laat het ons weten, dan sturen wij er een op!

 

5. Weet jij goede plekken waar je flyers/postertjes zou kunnen leggen/hangen in de periode dat we in die omgeving spelen en zou je ze daar ook naartoe willen brengen? Supertof! Veel dank! en laat het ons weten, dan sturen wij ze op.

 

6. Heb je een podcast of ander social media platform waarin je aandacht zou kunnen geven aan ‘De Heks van Almen’. Fantastisch! Veel dank! Laat het ons graag weten dan maken we er samen een mooi item van.

 

7. Ken jij een bedrijf dat ons mogelijk zou willen sponsoren? Zou je een enthousiast woordje over ‘De Heks van Almen’ en de tournee willen doen? Geweldig. Laat het ons weten en wij sturen de sponsorbrief naar het betreffende bedrijf.

bottom of page