top of page

Luister de muziek thuis

Suite 'De Heks van Almen' op nr. 36 in KLassieke top 400 2023!!

 

Wij zijn heel blij dat de mooie en aangrijpende muziek die Ilan Bedner speciaal voor de voorstelling componeerde op nr. 36 staat  in de Klassieke Top 400 op Radio 4. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ilan een suite gemaakt van de muziek. Een nieuw geheel bestaande uit vier delen uit de voorstelling.

Beluister hier de suite van 'De Heks van Almen' door Ilan Bedner.

Foto 'luister de muziek' - achtergrond Greetje en Aleyda in het bos

Klik op een van de streamingsdiensten om de muziek te luisteren. 

Beluister op Apple Music

Beluister op Spotify

Beluister op Amazon

Beluister op Deezer

 

In het tekstboek vind je ook een QR-code om de muziek te beluisteren. Zo kan je de tekst lezen met de muziek van de voorstelling erbij. De integrale tekst van de voorstelling 'De Heks van Almen' is  verkrijgbaar in boekvorm, te bestellen voor 18 euro (+ €4,10 verzendkosten). Een mooie manier om onze voorstelling te steunen, want een deel van de opbrengst wordt gebruikt om de voorstellingen in 2024 te realiseren. Maak €22,10 over op Bankrekening:NL26 TRIO 0379 6174 12 t.n.v. Theatermakers Achterhoek

En stuur een mailtje. Vermeld daarin je naam en je adres. Laat het ook weten als je wilt dat het boek gesigneerd wordt. Het is ook mogelijk er een opdracht in te zetten.

De soundtrack is gecomponeerd door Ilan Bedner en gespeeld door strijkkwartet ‘Terra Nova’ bestaande uit Myrthe van der Mullen (viool), Julia Bedner (viool), Rodo Nijhoff (altviool) en Gied van Oorschot (cello).

Hoogste nieuwe binnenkomer 2022 Klassieke Top 400!

muziek 'De Heks van Almen' op nummer 76 in de Klassieke Top 400 van Radio 4

Klassieke Top 400 2022 - 'Verbranding' op nr 76

 

In het najaar van 2022 nomineerde Manja Bedner 'Verbranding' uit de voorstelling voor De Klassieke top 400. En daar werd massaal op gestemd! Zo veel dat we de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst werden. Op 20 oktober 2022 rond 20:00 was 'Verbranding' te horen op Radio 4. 

Lees hier het hele artikel.

bottom of page