top of page
6septemberBuiten-36 kopie.jpg

Speeldata & Tickets

Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele speeldata en tickets voor de theatervoorstelling 'De Heks van Almen'.

De tournee van 2022 is klaar, en wat een succes! Meer dan 5.000 mensen hebben deze zomer onze voorstelling gezien en de reacties zijn overweldigend. Heel veel dank voor jullie komst en steun! 

In 2023 zullen wij 'De Heks van Almen' weer spelen, inmiddels is bekend dat wij eind maart in Schiedam gaan spelen! Kijk hieronder voor de data. Op de hoogte blijven van meer data? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste bericht.

 

Een kaartje voor de voorstelling kost €29,50 exclusief service kosten. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Agenda De Heks van Almen 2023

De Heks van Almen in Schiedam

vrijdag 31 maart, 20:00

zaterdag 1 april, 20:00

zondag 2 april, 15:00

45 minuten voor aanvang van de voorstelling is de kerk open voor publiek. De voorstelling duurt 1 uur en 40 minuten en wordt zonder pauze gespeeld. Honden kunnen niet mee, de adviesleeftijd voor deze voorstelling is vanaf 12 jaar en ouder.

De voorstellingen in 2020, 2021 en 2022 zijn unaniem lovend ontvangen. Onze wens om op alle plekken in Nederland waar heksenverbrandingen hebben plaatsgevonden deze voorstelling te spelen, ontstond al tijdens de eerste reeks voorstellingen in augustus 2020. Na het succes van de eerste reeks werd de kans op zo'n daadwerkelijke tournee steeds groter. Echter gaat het realiseren van zo'n ongebruikelijke tournee veel tijd en geld kosten, daarom hebben wij ons publiek in 2021 en 2022 gevraagd of zij de tour willen steunen, en dat deden velen! Sinds de eerste voorstelling van 2021 hebben wij inmiddels ruim €20.000,- aan giften mogen ontvangen, wat geweldig! Van kleine bedragen bij de uitgang tot grote bedragen van sponsoring en steun. Onze dank is groot!

Elke nieuwe speellocatie krijgt een unieke versie van de voorstelling waarin de lokale geschiedenis en de plek een rol speelt. Wil je onze wens om op alle plekken in Nederland waar heksenverbrandingen hebben plaatsgevonden deze voorstelling te spelen steunen? Heel fijn! Kijk daarvoor op onze help mee pagina.

bottom of page