6septemberBuiten-36 kopie.jpg

Speeldata & Tickets

Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele speeldata en tickets voor de theatervoorstelling 'De Heks van Almen'.

De tournee van 2022 is klaar, en wat een succes! Meer dan 5.000 mensen hebben deze zomer onze voorstelling gezien en de reacties zijn overweldigend. Heel veel dank voor jullie komst en steun! 

In 2023 zullen wij 'De Heks van Almen' weer spelen, waar en wanneer is nog niet bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste bericht over ons nieuwe programma.

 

Een kaartje voor de voorstelling kost €25,-. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Zodra ons programma van 2023 bekend is vind je de locaties en speeldata op deze pagina.

De voorstellingen in 2020 en 2021 zijn unaniem lovend ontvangen. Onze wens om op alle plekken in Nederland waar heksenverbrandingen hebben plaatsgevonden deze voorstelling te spelen, ontstond al tijdens de eerste reeks voorstellingen in augustus 2020. Na het succes van de eerste reeks werd de kans op zo'n daadwerkelijke tournee steeds groter. Echter gaat het realiseren van zo'n ongebruikelijke tournee veel tijd en geld kosten, daarom hebben wij ons publiek in 2021 gevraagd of zij de tour willen steunen, en dat deden velen! Sinds de eerste voorstelling van 2021 hebben wij inmiddels ruim €16.000,- aan giften mogen ontvangen, wat geweldig! Van kleine bedragen bij de uitgang tot grote bedragen van sponsoring en steun. Onze dank is groot!

Elke locatie krijgt een unieke versie van de voorstelling waarin de locale geschiedenis en de plek een rol speelt. Kijk op onze speciale tournee pagina voor meer informatie over de gebeurtenissen per locatie en alle randactiviteiten.