top of page

Acerca de

Algemene Voorwaarden 

  • Facebook
  • Instagram

Van toepassing op alle kaartverkoop van Theatermakers Achterhoek

Inleiding

Theatermakers Achterhoek (TMA) is een professioneel theatergezelschap gevestigd in Almen (Gld.). De rechtsvorm betreft een stichting en zij beschikt over een Culturele ANBI-status. TMA heeft geen personeel in dienst en een vrijwillig bestuur. In de dagelijkse werkzaamheden en bij de voorstellingen wordt gewerkt met zzp’ers. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze voorstellingen.

 

Het kopen van toegangskaarten

Bij het kopen van een ticket voor een voorstelling van Theatermakers Achterhoek gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Tickets zijn alleen geldig voor locatie, datum en tijd zoals op het ticket staat vermeld.

 

Alle tickets voor voorstellingen van Theatermakers Achterhoek worden uitsluitend via onze website verkocht. (theatermakersachterhoek.nl), waarop het programma van ons volledige theaterseizoen is opgenomen. Via die site kunt u tickets kopen. Betalen kan met IDEAL. In beginsel worden u direct na betaling de e-tickets per mail toegezonden. Mocht dat niet binnen twee dagen gebeurd zijn, stuurt u dan een e-mail naar info@theatermakersachterhoek.nl.

 

Het spreekt vanzelf dat alle e-tickets een uniek nummer hebben en dat het niet is toegestaan een kopie van dat e-ticket te gebruiken om toegang tot de voorstelling te kunnen krijgen. Wordt dit onverhoopt toch door onze medewerkers geconstateerd dan wordt de aanbieder van dat e-ticket geweigerd en van de speellocatie geleid.

 

Wij zijn doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 15:00. Op speeldata zijn wij telefonisch bereikbaar tot aanvang van de voorstelling. Indien een voorstelling nog niet is uitverkocht kunt u tickets kopen aan de deur, deze worden uitsluitend per PIN betaald.

 

De prijs op de toegangskaarten wordt altijd vermeld inclusief BTW, omdat de meeste kaartjes door particulieren worden gekocht.

 

Het is niet mogelijk vooraf kaarten te reserveren. Het is ook niet mogelijk om eenmaal gekochte kaarten terug te geven (u krijgt uw geld niet terug) of om te ruilen voor die van een andere voorstelling.

 

In veel gevallen geldt bij de verkoop van zaken via internet een zogenaamde afkoelingsperiode waarin u van de koop kunt afzien. Die mogelijkheid bestaat wettelijk bij het kopen van theaterkaartjes niet. In een uitzonderlijk geval of in geval van overmacht kan uitsluitend door Theatermakers Achterhoek worden besloten dat uw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling kunnen worden omgeruild tegen die van een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Indien er bij het ruilen van kaarten naar een andere voorstelling een prijsverschil ontstaat wordt deze aan de tickethouder doorberekend.

bottom of page