top of page

De Heks van Almen nu ook als tekstboek

De integrale tekst van de voorstelling

'De Heks van Almen' is  verkrijgbaar in boekvorm, te bestellen voor 18 euro (+ €4,10 verzendkosten). Een mooie manier om onze voorstelling te steunen, want een deel van de opbrengst wordt gebruikt om de voorstellingen in 2024 te realiseren.

Stuur een e-mail aan info@theatermakersachterhoek.nl met uw adres. Maak €22,10 over op onderstaande rekening en wij sturen het tekstboek naar u op!

NL 26 TRIO 0379 6174 12 t.n.v. Theatermakers Achterhoek o.v.v. uw naam en 'bestelling tekstboek'.

Laat het ook weten als je wilt dat het boek gesigneerd wordt. Het is ook mogelijk er een opdracht in te zetten.

Jacobus Trijsburg, Manja Bedner en Elsje August de Meijer bij de boekpresentatie van de toneeltekst. Foto is gemaakt voor het huis van Elsje, de oude pastorie in Almen waar Aleyda woonde.

Manja Bedner, schrijfster, tussen Jacobus Trijsburg
en Elsje August de Meijer, historisch adviseurs. 
Foto: Sander Grootendorst

De Heks van Almen nu theaterstuk én tekstboek

"Het theaterstuk De Heks van Almen wordt na een lange corona-onderbreking weer opgevoerd. Bovendien is de tekst nu in boekvorm verkrijgbaar. Manja Bedner, schrijfster, actrice en producent, overhandigde op Hemelvaartsdag de eerste exemplaren aan enkele nauw betrokkenen."

Door Sander Grootendorst – Berkelbode/Contact

Theatermuziek nu ook te beluisteren

Foto 'luister de muziek' klik hier om de muziek te luisteren

In het tekstboek vind je ook een QR-code om de muziek te beluisteren. Zo kan je de tekst lezen met de muziek van de voorstelling erbij.

De soundtrack is gecomponeerd door Ilan Bedner en gespeeld door strijkkwartet ‘Terra Nova’ bestaande uit Myrthe van der Mullen (viool), Julia Bedner (viool), Rodo Nijhoff (altviool) en Gied van Oorschot (cello).

bottom of page