top of page
Julia&Manja-2.jpg

zo 07 apr

|

Protestantse Kerk Almen

De Heks van Almen in Almen - crowdfundvoorstelling

Wij spelen dit jaar voor de laatste keer in Almen. Wil je deze bijzondere voorstelling op deze unieke locatie zien? Grijp dan nu je kans. Slechts 150 mensen per voorstelling. Bezoek de gedenkplek van Aleyda. Q&A met de makers. Drankjes inbegrepen. Een unieke verrassing.​ Steun de tournee 2024.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 apr 2024, 15:00 – 16:40

Protestantse Kerk Almen, Dorpsstraat 36, 7218 AH Almen, Nederland

Informatie

De kerk is 45 minuten voor aanvang open. Er wordt koffie en thee geschonken vooraf en een drankje achteraf. De voorstelling is zonder pauze en duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Deze voorstelling is een speciale crowdfund-voorstelling, de tickets die wij verkopen zijn duurder dan bij onze andere locaties om extra geld in te zamelen voor de financiering van de rest van de tournee. In Almen krijgt u een bijzondere voorstelling op unieke locatie in een intieme setting (meer dan de helft minder publiek dan op de andere locaties van 2024).

Tickets

 • Crowdfund - regulier

  Dit ticket bevat een kopje koffie of thee vooraf en een drankje na afloop van de voorstelling. Je kunt het nagesprek bijwonen en krijgt een leuke verrassing bij binnenkomst.

  € 99,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Crowdfund - vriend(in)

  Met dit ticket doneer je automatisch een extra bedrag van €234 aan 'De Heks van Almen' voor de realisatie van de tournee 2024. Dit ticket bevat een kopje koffie of thee vooraf en een drankje na afloop van de voorstelling. Je kunt het nagesprek bijwonen en krijgt een leuke verrassing bij binnenkomst.

  € 333,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Crowdfund - GOUD (2 pers.)

  Met dit ticket word je financieel participant en doneer je een extra bedrag van €2024 aan 'De Heks van Almen' voor de realisatie van de tournee 2024. Je krijgt hiermee toegang bij de voorstelling op 7 april voor 2 personen en dezelfde voorwaarden als het reguliere ticket. Neem contact met ons op over wat het betekent om financieel participant te worden. Tel: 0575 760025

  € 2.222,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page