top of page
Julia&Manja-2.jpg

vr 28 jun

|

Plein bij de Kerk Almen

De Heks van Almen in Almen - buitenvoorstelling

Wij spelen dit jaar voor de laatste keer in Almen. Wil je deze bijzondere voorstelling op deze unieke locatie zien? Grijp dan nu je kans. Slechts 200 mensen publiek. Bezoek de gedenkplek van Aleyda. Koop het speciale crowdfundticket en steun de tournee 2024.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

28 jun 2024, 20:00 – 21:40

Plein bij de Kerk Almen, Dorpsstraat 36, 7218 AH Almen, Nederland

Informatie

Het plein is 45 minuten voor aanvang open. Er kan een drankje worden genuttigd, zowel voor als na de voorstelling. De voorstelling is zonder pauze en duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. In Almen krijgt u een bijzondere voorstelling op unieke locatie in een intieme setting (meer dan de helft minder publiek dan op de andere locaties van 2024). Koopt u het speciale crowdfundticket? Dan zit het drankje bij de prijs inbegrepen, krijgt u een leuke verrassing en na afloop een bijzondere Q&A met de makers.

Tickets

 • regulier Almen

  Dit ticket geeft toegang tot de voorstelling 'De Heks van Almen' op 28 juni 2024 op het plein in Almen. De voorstelling is buiten! Er is geen placering, u kiest zelf een plekje.

  € 49,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 1,23 servicekosten
  Uitverkocht
 • Crowdfund ticket

  Dit ticket bevat een kopje koffie of thee vooraf en een drankje na afloop van de voorstelling. U krijgt een leuke verrassing bij binnenkomst en na afloop een bijzondere Q&A met de makers. Met dit ticket steunt u de tournee 2024.

  € 99,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page